Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails

Ollózott technika alkalmazása scrapbookban

Author: Martha / Címkék: ,Ezt az ősi kézimunka-technikát a modern scrapbooking rajongóknak és művelőiknek is szívesen figyelmébe ajánlom. Én szívesen alkalmazok régi textileket, csipkéket, bársonyokat. Ha sérült az anyagom csak az épp részt ollózom ki , ha csak egy-egy motívum nyerte el a tetszésemet akkor azt ollózom ki és helyezem akár papírból-akár textilből készült képalátétre. A rátétel az ősi hagyományos varrással akár kézzel /szép öltéstechnikákat alkalmazhatunk, vagy géppel/ történik. Ráhelyezhetjük a modern kétoldalú ragasztószalaggal is. Színezhetjük különböző textilfestékekkel.


2 megjegyzés:

do írta...

Köszi, hogy ezt megosztottad velünk! Szuper!
A pasztellkrétáról még annyit, hogy elég jól fog. Időigényes ugyan, de talán a textilfestéknél gyorsabb :D Csipkénél biztos működik, de bársonynál??? azt nem tudom (ás elég élénk színei vannak és csillog). A spray tényleg nem fed.

Martha írta...

do!! Merika oldalán láttam az új 'festmény-scrapbook' párosítást ~ nagy élmény~. Ő is színezte a csipkét, ha elárulja a titkot meg szeretném tudni szombaton - jössz a klubnapra??

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails

Keresés ebben a blogban

Rendszeres olvasók